Hatékony kommunikáció


Célzott, személyre szabott, és sikeresA kliensek megszerzése és megtartása nem egyszerű folyamat. Idő és pénzigényes, ráadásul nem is biztos hogy Ön, mint egészségügyi szolgáltatásokat kínáló szakember ezzel szeretne foglalkozni szabadidejében.

Bízza profikra egészségügyi marketingjét, Ön pedig foglalkozzon azzal, amihez legjobban ért: testi vagy lelki betegségek gyógyításával, állatorvoslással. Több évtizedes marketinges tapasztalatunk, egészségügyi elkötelezettségünk miatt az Ön praxisa is jó kezekben lesz!

 

Ön rengeteg energiát fektetett az orvoslás elméleti és gyakorlati elsajátításába, tapasztalatai profivá tették szakmájában, ugyanakkor nem teljesen elégedett magánrendelőjével.

Túl sokat, vagy túl keveset csörög a telefon? Nem tudja, hogyan informálja úgy leendő pácienseit, hogy azok Önt válaszák? Vagy épp az jelent gondolt, hogy már nem tudja úgy ütemezni a klienseket, hogy pihenni is tudjon mellette? Mindkét esetben tudunk segíteni! Személyes találkozónkon és a praxis meglátogatása során felmérjük az Ön céljait, igényeit. Értékelési eljárásunk segít abban, hogy együtt feltérképezzük a legfájóbb pontokat, majd széles eszköztárunkból kiválasszuk a megfelelő orvosságot praxisának. Átnézzük arculati elemeit, weboldalának statisztikáit, vevői nyilvántartását, azt a folyamatot, ahogy egy érdeklődőből elkötelezett páciens válik, megvizsgáljuk social média jelenlétét, és ebből készítünk egy átfogó kimutatást. A térképre tehát rátesszük a pontot, ahol éppen van az Ön praxisa. Az Ön által meghatározott célok elérésére olyan egészségügyi marketing stratégiát dolgozunk ki, amelyek személyre szabottan az Ön praxisának mindennapjait könnyíti meg. .


Több évtizedes tapasztalatunk van márkaépítésben, marketing stratégia kidolgozásában, marketing folyamatok irányításában és ellenőrzésében. Rendelkezünk azokkal a pszichológiai eszközökkel, amikre ráépítve a legújabb marketing technikákat az ideális megoldást tudjuk megtalálni az Ön számára.

Legyen az telefonos üzenetek kidolgozása, a pácienseknek átadható mappa megtervezése, kvízek kidolgozása nagyobb közönség megmozgatására, image film forgatása, fotózás, weboldal karbantartása aktuális bejegyzések írásával, arculatának ráncfelvarrása, online magazinokba történő cikkírás, szoftverfejlesztés koordinálása, külföldi páciensek megmozgatása, akciók kidolgozása - számíthat ránk!


Orvoslás &
Marketing


Olyan egyedi kombinációját kínáljuk az egészségügyi, marketing és pszichológiai ismereteknek, amelyek segítenek Önnek kitűnni a versenytársai közül!

Ön valószínűleg már sokat próbálkozott marketinges ügyeinek intézésével, akár saját maga, akár szakértők segítségével és komoly sikereket is értek el. Ugyanakkor látja, hogy van lehetőség a fejlődésre, azt érzi, hogy többet is ki lehetne hozni az Ön szakértelméből, tudásából, tapasztalatából. Bízza meg csapatunkat egészségügyi marketingjének hatékonyabbá tételével, Ön pedig dőljön hátra!

Keressen minket a 30 364 0 364 vagy 20 823 54 77 telefonszámok egyikén és tegye meg az első lépést nyugodt estéi érdekében! Segítünk azzal tölteni idejét, amit valóban szeret!