Egészségügyi marketing


Marketing a gyógyítás szolgálatábanEgészségügyi szolgáltatásokat nyújtó szakemberként praxis indításon gondolkodik, vagy épp meglévő klientúráját bővítené?

Csapatunk marketing kommunikációs tréningeket és teljes körű marketing szolgáltatást kínál orvosok, fogorvosok, pszichológusok és állatorvosok számára.

A marketing és egészségügy területén szerzett több éves tapasztalatunk ötvözésével segítünk Önnek álmai megvalósításában, lehetőségeinek kiaknázásában, hogy Ön azzal tölthesse idejét, amit igazán szeret!

  • Tréningjeinket azoknak ajánljuk, akik aktívan szeretnének részt venni az igényeikhez legjobban illeszkedő marketingstratégia kidolgozásában, és ehhez elméleti ismeretekre és gyakorlati tanácsokra van szükségük.
  • Ha profi marketing szakembereket keres elképzelései megvalósításához, hogy Önnek több ideje maradjon hivatására, akkor is jó helyen jár: személyes konzultáción egyeztetjük Önnel elképzeléseit és ehhez igazodva dolgozzuk ki az Ön számára leghatékonyabb marketingstratégiát.

Célunk, hogy erősítsük és profitábilisabbá tegyük az egészségügyi szolgáltatók és klienseik kapcsolatát. Keressen minket bizalommal!

 

Garaj Zsuzsanna

Egészségügyi konzultáns

30 639 64 32


Több éves tapasztalattal rendelkezem az állami, illetve magánrendelés kereti között történő betegellátás területén. 4 éve foglalkozom klinikai gyógyszervizsgálatok menedzsmentjével. Pszichológiai tanulmányokat 4 éve folytatok, kiemelten érdekel az egészségpszichológia.

Nagy Marianna

Marketing tanácsadó

20 823 54 77


10 éves tapasztalattal rendelkezem a marketing és a kommunikáció területén. Jártas vagyok marketing kampányok tervezésében és kivitelezéséban, márkaépítésben és a sajtókapcsolatok gondozásában. 4 éve folytatok pszichológiai tanulmányokat és folyamatos képzéseken veszek részt ezen a területen is.

Tamás Katalin

Marketing tanácsadó

30 364 0 364


16 éve foglalkozom marketinggel itthon és külföldön. Amerikai MBA diplomám, folyamatos továbbképzéseim révén profi módon használom a legújabb és leghatékonyabb marketing eszközöket. Komoly pszichológiai, tréning és coaching tapasztalattal rendelkezem.
  • workshop-ff
  • cloud-ff
  • weboldal
  • Szövegírás