Marketing és kommunikációs tréning


Szerezzen új klienseket!Egyedülálló szolgáltatást kínál a piacon, mégsem találnak Önre a kliensek? Tudni szeretné, hogyan szólítsa meg a célcsoportját? Gördülékenyebbé tenné az üzletmenetet?

Az egészségügy és a mentálhigiéné piacán is óriási a zaj és egyre nehezebb hallatni a hangunkat. Marketing és kommunikációs tréningjeink segítségével olyan praktikus készségeket sajátíthat el, amelyek valódi versenyelőnyhöz juttatják Önt.


Lásson hozzá, a verseny egyre nagyobb!


Elég a kifogásokból!"A marketing nem nekem való." "Én nem értek az online kommunikációhoz." "Miért kéne ezzel foglalkoznom, hiszen kiváló szakember vagyok?"

A marketing nem ördögtől való és most Ön is elsajátíthatja azokat az alapvető készségeket, amelyek sikeressé tehetik praxisát! Tapasztalataink alapján a hosszútávú siker titka az ügyfelekkel történő megfelelő minőségű és folyamatos kommunikációban rejlik. Tréningjeinken mind az offline, mind az online kommunikáció alapelveit elsajátíthatja és gyakorlati segítséget kaphat praxisa marketing stratégiájának kidolgozásához.

 

Hatékony megoldást kínálunk!


Hallassa a hangját a piacon! 
A tréning elemei Eredmény
A hatékony ügyfélkommunikáció alapjai Megmutatjuk, hogyan közölheti az információkat hatékonyan és építhet ki ezáltal bizalmat a kliensei körében
A weboldal készítés és karbantartás elsajátítható! Segítünk, hogy ingyenes, de legalábbis is megfizethető, emellett gyönyörű weboldalt készíthessen
Mindent a Facebookról Kipróbálhatja, hogyan működnek a Facebook hirdetési kampányai és elmondjuk, hogy mit érdemes általánossában tudni a Facebook-on történő kommunikációval kapcsolatban
Blogoljon és szerezzen klienseket! A blogírás általános alapjai mellett konkrét tippeket és trükköket mutatunk a témaválasztáshoz és az ötletek generálására. Eláruljuk, mikor, kinek, hol és hogyan érdemes blogot írnia ahhoz, hogy az valóban eljusson a célközönséghez. "Önből is lehet blogger" jeligére.
Hívja segítségül a Google szolgáltatásait! Elsajátíthatja a keresőoptimalizálás és a Google hirdetési rendszer működésének alapjait
 

Adjon egy esélyt praxisának!


Jelentkezés


Most pedig a számlázási adatok:

Mi fog történni a gomb megnyomását követően?
1.) Emailben visszaigazoljuk a jelentkezést.
2.) Elkészítjük a díjbekérőt, amit emailben elküldünk. A díjbekérő alapján várjuk utalással a rendezvény részvételi díját.
3.) Amint a díj beérkezett, küldjük a végszámlát, és véglegesítjük a helyfoglalást a tréningre.
Most pedig kattintson a gombra, és hamarosan találkozunk!